بولوت روم

اگر بخواهید در کلاس مجازی خود در زمان اشترک گذاری صفحه زمینه نشانه گر برای تمامی کاربران نمایش داده شود میتوانید از قسمت مشخص شده در تصویر enable minicontrol panel for screen share را از پنجره preferences  در قسمت screen share فعال نمایید. 

Continue reading

با توجه به اینکه میتوان کلاس‌های ادوب کانکت را ضبط کرد و در زمان‌های مختلف از آن‌ها استفاده کرد، یکی از قابلیت‌هایی که در این خصوص میتوان از آن استفاده کرد ضبط خودکار میباشد که دیگر در اینصورت نیاز به هر بار شروع و پایان ضبط نیست و هر بار با شروع کلاس بصورت خودکار فرآیند ضبط شروع شود.

لازم به ذکر است که این مورد فقط در پلان‌های اختصاصی قابل اجرا میباشد. نکته حائز اهمیت این است که با فعال کردن این قابلیت حافظه سرویس با سرعت بیشتری پر میشود. 

Continue reading

⭐⭐ آموزش حل مشکل زوم شدن وب کم در ادوب کانکت

با سلام

در این آموزش قصد داریم تا به آموزش حل مشکل زوم شدن وب کم در ادوب کانکت بپردازیم.

Continue reading

نحوه خارج کردن کاربر از کلاس های مجازی Adobe Connect
گاهی به هر دلیل نیاز هست کاربری را از حضور در کلاس منع کرده و او را خارج کنیم

Continue reading

چطور در کلاس مجازی خود نظر سنجی آنلاین برگزار کنیم ؟

در این آموزش قصد داریم یک نظر سنجی در کلاس مجازی یا آنلاین ادوب کانکت خود راه اندازه نماییم

Continue reading

⭐ چطور در AdobeConnect از کلاس مجازی خود فیلم برداری کنیم ؟
برای ضبط فیلم کلاس در نرم افزارAdobeConnect لازم هست از منوی Meeting گزینه ی Record Meeting را کلیک کرده و سپس در کادر جدید ، اسمی برای فایل مورد نظر انتخاب نماییم . بهتر هست این نام با تاریخ یا موضوع کلاس همخوانی داشته باشد تا در آینده بر اساس عناوین فایل ها بتوانیم دسترسی راحتتری به آنها پیدا کنیم .

Continue reading

در این آموزش قصد داریم تا به نحوه غیر فعال سازی منوی تغییر اطلاعات در پنل مدیریتی ادوب کانکت، بپردازیم.

ابتدا وارد پنل مدیریتی شوید و در صفحه باز شده، از طریق منو سربرگ Administration (کادر قرمز رنگ) وارد پنجره مربوطه شوید. (مطابق با تصویر)

Continue reading

⭐ چطور در کلاس های مجازی مشکل فارسی نویسی را برطرف کنیم ؟
با سلام به مشترکین ارجمند BULUTROOM

Continue reading

📌نحوه حذف فایل های کلاس:

👌وارد کلاس شده
👌از منوی meeting گزینه اول information را بزنید
👌سپس وارد پنل کاربری تون میشوید
👌گزینه disk usage را انتخاب کنید
👌تیک فایل ها را بزنید و بعد delete را بزنید.